Sorry!

Min uppdatering sög idag, jag vet, och nu är det dags att sova, eller egentligen snart att vakna men ni fattar, haha! Förlåt för det och jag lovar att jag ska bättra mig under 2013, som tröst får ni två bilder på mig idag:
 
xoxo
Swafrican Girl

Nyårslöften 2013

God dag sötisar! Jag vaknade typ nyss, tidigt för en gångs skull...eheh Jag hade i varje fall tänkt dela med mig av mina nyårslöften till er, här kommer dom:
  •  Gå på minst en festival
  •  Få awesome hår - långt och fint!
  •  Jobba bättre i skolan
  •  Åka utomlands minst en gång 
  •  Åka på minst en kryssning
  •  Gå på minst ett Harry Potter-konvent
  •  Bli (åtminstone!) vän med min crush
  •  Blogga aktivt
  •  Hålla rummet rent
  •  Bli hälsosam
Har ni några nyårslöften? ♥
 
xoxo
Swafrican Girl

Dags att sova, kanske?

Dags att sova nu kanske, 12½ timmar sen jag vaknade typ, haha, min inre klocka är helt fucked up! Jag kan typ slå vad om redan nu att jag kommer, natten till skolstartsdagen var vaken jättelänge och sen vara skiittrött då skolan börjar. Jag borde nog börja gå och lägga mig lite tidigare, fast det är så svårt, jag är inte ens trött nu.. :( Aja, ska gå och lägga mig i alla fall, god natt och sov gott, sötisar! Eller ja, god morgon.

xoxo

Swafrican Girl


GIVE ME!

Här har ni lite random snygga kläder/skor/accessoarer jag vill ha:
Skorna är från Timberland, bikinisarna från Victorias Secret och brillorna och kepsen från Fokiwa.
 
xoxo
Swafrican Girl
 

kooom kissi kissi kissi

Meow! Så jävla snygg, kolla bara på hans armar, händer, och solbränna ♥ Jag d ö r
 
xoxo
Swafrican Girl

Läs & Sevärt!

Hej! Just nu sitter jag och kollar på ett Tyra Banks Show avsnitt som handlar om hår, mest om afroamerikaners hår (så långt jag kommit i avsnittet!) men jag tycker det programmet är sevärt för alla! Både osäkra personer och personer med mycket självförtroende. Som ni kanske vet om ni känner mig så ska jag rakpermanenta mitt hår, men det gör jag inte för att jag ogillar mitt egna hår, jag älskar mitt hår! Jag älskar mig själv! Ja, det låter egoistiskt men det är faktiskt viktigt att älska sig själv, liksom, du är du och jag är jag och vi kommer vara oss själva i hela vårat liv så det är bara att börja älska sig själv! Jag tänker bara rakpermanenta mitt hår för att jag ser det som en kul grej, som att klippa sitt hår i en annan frisyr eller färga det, för att jag gillar förändringar. Här kommer avsnittet, kommentera gärna eran åsikt om det sen:
 
 
 
 
xoxo
Swafrican Girl

Välkommen till min nya blogg!

Tja! Det är jag som är Swafrican Girl, eller Denise Wallin som jag heter egentligen. Jag är en trettonårig svensk och mocambiqansk tjej som bor i ett litet samhälle norr om Örebro. Mina intressen är dans, musik, teater, att teckna, skriva, läsa, vara med vänner och familj, mode och skönhet och att sitta vid datorn. Det är bland annat det min blogg kommer handla om så hope u like it!

xoxo

Swafrican Girl





13årig halvsvensk/halvmoca- mbiqansk tjej som älskar familjen, vännerna, att dansa, teckna, spela teater, läsa, skriva, mode, skönhet, musik och att sitta vid datorn. Kommentera gärna! xoxo

Kontakt: [email protected]