Jag suger verkligen på det här

Att blogga, varje blogg jag har blir såhär, skriver typ, högst 100 inlägg och sen tröttnar jag :( Men nu är det ju faktiskt såhär att ett av mina nyårslöften var att ha kvar den här bloggen sååå, jag antar väl att jag ska det. Men för tillfället orkar jag inte uppdatera bloggen så jag tar en bloggpaus, kanske uppdaterar lite då och då men då blir det nog väldigt sällan och bara om jag har något viktigt att berätta. Har ingen aning om hur lång denna bloggpaus kommer vara, vi får väl se när jag får tillbaka blogglusten.
xoxo
Swafrican Girl

Skinny jeans & Virkning!

Detta vill jag jättegärna ha just nu:
 
Skinny Jeans
Love those! Så himla sköna och snygga, ändå har jag inte ett enda par! >:( 
 
Tjocka Garner
Jag har blivit helt galen i att virka med tjocka garner så gimme gimme!
Virknålar
Om jag ska virka behöver jag ju virknålar såklart!
 
xoxo
Swafrican Girl
 
 

Reklamlåtar ♥

Just denna som är dagens låt kommer från Nissan Qashqai-reklamen:
 
xoxo
Swafrican Girl
 

HELG!

Äntligen är det helg, så himla skönt! Och dagen idag var fett chill också :D Först hade vi syslöjd, jag har börjat virka en halsduk ^^  Efter det var det teknik, då vi kollade på film och arbetade i ett häfte. Sen var det tyska, då gjorde vi typ ingenting, för vår lärare var ute och gjorde läxförhör hela tiden, mitt förhör gick faktiskt oväntat bra! :D Sen var det lunch som var fisksufflé, trodde det skulle vara skitäckligt men det var faktiskt ätbart! Efter det hade vi en awesome svenskalektion då alla berättade 10 saker vi skulle ta med oss till en öde ö, det var jättekul! :D Sen hade jag fiollektion och jag började med att spela Hedwigs Theme, woop woop! Och så sist var det matte som gick asfort! Tihi! Och nu är jag hemma och gör inte så mycket, sitter och lyssnar på musik och äter cheez hearts och choklad, yummy! ♥
 
xoxo
Swafrican Girl 

Fullt upp!

Hej! Hemskt ledsen för min blogguppdatering men jag hinner typ inte blogga, som jag redan sagt förut; fritidsaktiviteterna och skolan tar all min tid. Till imorgon t.ex. har jag typ 6 läxor eller något och jag har inte börjat med en enda... Men this is not the end of swafrican girl, jag ska komma igång med bloggningen igen, nån gång! Ska bli så sjukt skönt med helg sen, slippa skolan och bara vila uuut ♥ Här får ni mina senaste bilder från instagram i brist på bilder, haha:
1: fetto nr 1 kollar på top model sverige (som var totally awesooome! :D)
2: Smile
3: fetto nr 1 äter hamburgare
 
xoxo
Swafrican Girl
 
 

Vad hände här?

Helt plötsligt bara åkte min statistik upp i himlen, har jag vunnit dagens blogg eller något? Haha, och ja, jag har sjukt lite besökare i vanliga fall menmen x) Blir väldigt glad över detta i alla fall så tusen tack sötisar! ♥
 
xoxo
Swafrican Girl
 
 

Sånt här gör mig så glad :D

Den här bilden hittade jag på ICA Ladan Kaxås's Facebooksida:
Och såhär skriver dom:
"Buden har varit många, men igår fick vi träffa på de första syrianerna i butiken. Vi vet med säkerhet att det flyttat in familjer både i Änge och här i Kaxås. Vi har fått förfrågningar på saker vi aldrig haft i sortimentet, så var beredda på några nyheter i hyllorna och frysarna."
 
Så fint! :') ♥ Vissa människor har ett och annat att lära sig av personalen på ICA Ladan Kaxås ;)
 
(Det är inbördeskrig i Syrien och jag blir så glad över att det finns såna godhjärtade och välkomnande människor om det var någon mer som inte fattade.) 
 
xoxo
Swafrican Girl

So Young So High! ♥

Dada Lifes grymma låt "So Young So High" är dagens! :D Här kommer den: 
 
xoxo
Swafrican Girl
 

Måndag Imorgon

Wäääh! Det är måndag imorgon, orkar intee! Fast förutom matte som är min första lektion imorgon är dagen faktiskt ganska chill, sen imorgon kväll börjar ju top model sverige!! :D Woop woop Jag var nästan rädd att det inte skulle bli någon mer Top Model Sverige, tills jag såg reklamen och typ dog av lycka, hihi! ^^ Jaja, nu ska jag typ fixa kläder och sånt till imorgon och sen sova så natti! 
xoxo
Swafrican Girl

Söndagsmys!

Hej sötisar!
Just nu laddar jag ned avsnitt två av Snooki & Jwoww säsong 2 iiih, som jag har längtat! (Ja, så kommer jag säga typ varje gång jag ska kolla på Snooki & Jwoww hahah..) och bakar semlor! Så snart ska jag ha lite söndagsmys och äta semlor, dricka hallonsoda och kolla på Snooki & Jwoww! :D ♥ Hoppas ni har en lika bra söndagskväll som jag!
 
xoxo
Swafrican Girl

Håll om mig ♥

Dagens och typ världshistoriens finaste låt,
 
xoxo
Swafrican Girl
 

Nerd

 
xoxo
Swafrican Girl

Vill ha/Behöver!

Detta vill jag verkligen ha och behöver till och med, enligt mig själv i alla fall:
 
1. Rälstandställning
Många blir nog inte glada när dom får veta att dom ska sätta in en tandställning men jag vill så galet gärna ha en räls eftersom mina tänder är så fula och sneda! :(
 
2. Idominsalva
Lypsyl har slutat funka för mig och vintern misshandlar verkligen mina läppar så idomin skulle vara sjukt bra att ha!
 
xoxo
Swafrican Girl

19 Januari 2013

Hejsan hoppsan!
Idag har jag inte gjort så värst mycket, vaknade typ vid lunch och sen har jag suttit vid datorn och kollat på TV typ. Ikväll blir det i alla fall tacos och semmelbak (äntligen!!) :D Yummy! ♥ Sen ska jag nog ta och spela lite fiol också för jag vill verkligen komma igång med fiolspelet igen! Och ja, det var allt jag hade att säga, sjukt tråkigt inlägg, jag vet! :(
 
xoxo
Swafrican Girl

Bilder från teatern! :D

Här kommer lite bilder från teatern:Inbäddad bildlänk
Ensemblefika, yummy! :D 
Inbäddad bildlänk
Tuuung, hahaha
Inbäddad bildlänk
Kingen ;)
Inbäddad bildlänk
Sötipöti haha
Inbäddad bildlänk
Bästi ;*
Inbäddad bildlänk
Förberedda för strid! Otroligt ocharmig bild på mig men aa, haha..
 
xoxo
Swafrican Girl

Mina bebisar i Japan ♥

Supersnygga as always! ♥
 
xoxo
Swafrican Girl

18 Januari 2013

Hej! Dagen var helt okej men jag var sjuukt trött så jag däcka typ dirr när jag kom hem, haha :) Vaknade för nån timme sen och var fortfarande då och är nu trött... Skolan  d ö d a r  mig! :( Den började i alla fall med syslöjd då vi satt och lyssna på radio och virka, fett mys! :D Sen hade vi Kemi, det var prov och jag sabbade labben och skrev inte svar på alla frågor men hoppas på ett E i alla fall! :) Efter det var det lunch som var korv med mos, yummy! :) Och sen hade vi svenska då vi bara läste och så sist matte. Har eran dag varit bra?
 
xoxo
Swafrican Girl 

Hej, jag är död

Snart är jag det i alla fall, imorgon har jag kemiprov och jag har inte pluggat ett dugg, skulle ju kunna sitta och läsa just nu och jag ska det snart men det känns som om det är förgäves för jag fattar verkligen i n g e n t i n g, jag kommer bli överlycklig om jag får ett E, fatta, jag, bli överlycklig över ett E! Sen börjar fiolen imorgon också och jag vet inte om jag vill fortsätta, visst, det var kul förut och det är ju fortfarande kul ibland men alltså, jag kan ju inte bara fortsätta för att det är kul ibland, då slösar jag ju mest bara fri & pluggtid. Sen har jag massa andra saker on my mind menmen, det håller jag nog för mig själv.
 
xoxo
Swafrican Girl 
 

Teater! ♥

Hej babes! ;*
Kom just hem från teatern och det var så himla kul! Roligaste teaterlektionen på länge! ;) (Även fast vi har haft uppehåll ett ganska bra tag nu, haha) I varje fall, först på första teaterlektionen (Teater Äldre) gjorde vi typ samarbets/tillitsövningar eller vad man ska säga. Vi kastade typ runt bollar, det låter inte ett dugg kul men det var skitkul, haha, och så kastade vi runt en vattenflaska, sen pratade vi lite på slutet om vad vi ska göra i vår. 
 
Sen på Ensemblen (andra teaterlektionen) var då det roligaste började, vi åt äppelpaj med vaniljvisp och drack saft samtidigt som vi läste igenom manuset på pjäsen vi ska spela upp nu i vår och jag är så himla glad! Den verkar så himla bra och en av rollerna vill jag så hiimla gärna ha, om jag inte får spela henne vet jag inte vad jag gör... Jag är i alla fall jättepepp på detta, woho! Tog massa fina bilder på teatern idag också men dom får ni se senare. :)
 
xoxo
Swafrican Girl

Fiskpinnar

Hej allihopa, just nu sitter jag och äter mat; fiskpinnar. Idag är det chilldag, vi slutar tidigt, har nästan bara bra lektioner och sen är det teateeeer :D Aja, nu ska jag gå.


xoxo
Swafrican Girl

I Could Be The One

Kör en dagens låt, har inte gjort det på evigheter känns det som i alla fall, haha :O Här kommer i varje fall Avicii och Nicky Romero med I Could Be The One:
Do you think about me when you’re all alone?
The things we used to do we used to be
Do you think about me when the crowd is gone?
It used to be so easy, you and me
 
xoxo
Swafrican Girl

Geordie Shore

God kväll gott folk! Ikväll börjar Geordie Shore tio i tio på MTV, det har ni väl inte missat? :D Jag ska åtminstone kolla på lite av det, Jersey Shore är ju bra så jag antar att Geordie Shore också är det. Dom i Geordie Shore är ju britter också, eller ja, dom bor ju i Storbritannien i alla fall så dom lär ju ha rätt härliga accenter, tihi! 
 
xoxo
Swafrican Girl
 

Hej!

Hej allihopa! :D Haft en bra dag? Jag har haft en halvbra dag, i skolan hade vi matte, svenska, engelska och så SO, så det var en rätt kort och chill dag men jag mådde lite illa och matten och engelskan var inte särskilt kul så ja.. Men nu är jag hemma i alla fall och jag är på jättebra humör och illamåendet har gått över, woho! :D Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har inget särskilt planerat men jag kommer väl förhoppningsvis på något kul.
 
xoxo
Swafrican Girl
 
och P.S. Förlåt för att jag har så lite bilder i mina inlägg nuförtiden, får bli mer aktiv igen på instagramfronten!!
 

OMFG

Jag är så lycklig, herregud, jag trodde jag skulle få vänta i typ tusen år för att få se Breaking Dawn Part 2 pga den där dumma femtonårsgränsen, men gissa vad?! Den finns att se på swefilmer, helt gratis och den är i helt okej kvalité!! Så nu ska jag kolla på den :D ♥ Klicka på bilden nedan för att göra det ni med!
 
xoxo
Swafrican Girl
 
Edit: Det är problem med undertexten -.- Men så fort det fixar sig ska jag kolla på den :D  
 

Det jag levt på dom senaste dagarna ♥

Den här veckan var det extrapris på glass på Ica så jag har typ levt på glass, hahaha! Kärlek på gräddglass med chokladkross alltså, världens godaste! ♥
xoxo
Swafrican Girl

Give Me Everything Tonight!

K Ä R L E K på newlook asså, om jag bara hade pengarna skulle jag typ köpa allt som finns där! ♥
 
xoxo
Swafrican Girl

God eftermiddag!

Jag vaknade faktiskt för inte så länge sen, en timme kanske, sov över tolv timmar inatt haha... och jag sov inte mycket för att jag varit uppe länge för en gångs skull utan för att jag är sjuk :( Asså min förkylning har inte gått över än och nu har den blivit ännu värre igen. Så som ni nog förstår kommer jag inte orka annat än att ha en tråkig lördag hemma i min säng.
xoxo
Swafrican Girl

God natt!

Nä, nu blir det faktiskt sängen för mig, jag är så galet trött. Jag har verkligen lyckats vända rätt på dygnet igen, haha... I varje fall så är det fett skönt med helg, idag när jag varit hemma har jag typ ätit och suttit vid datorn. Jag gjorde typ världens godaste spaghetti idag, seriöst, jag kände mig som en mästerkock när jag satt och åt, hahaha! Sen så har jag ätit glass också som jag varit sugen på i typ 38 år eller nåt :O Morgondagens planer är antingen att bara vara hemma eller ta en liten tur upp till Hällefors, får ni veta imorgon! :) 
 
xoxo
Swafrican Girl

Lunch

Hej! Jag åt precis lunch, det var fiskgratäng, yummy! :D Innan lunch hade vi syslöjd, kemi och tyska. Syslöjden var totally awesome, så himla skönt att inte ha träslöjd längre!! Jaja, nu ska vi ha svenska.
xoxo
Swafrican Girl

God morgon!

God morgon, sötisar! Sovit gott? Det gjorde i alla fall jag och så vaknade jag typ för en halvtimme sen, med världens träningsvärk i låren btw ♥ hihih Idag har vi ett megalångt tyskapass, matte och NO sååå dagen kommer nog inte bli sådär jätterolig men, det är ju faktiskt fredag which means heeelg! Så det är ju skönt! :) Nä, nu ska jag fixa klart mig och sen gå till busstationen, ha det så bra!
 
xoxo
Swafrican Girl
 

Skoldagen + Snooki & Jwoww!

Hej allihopa! Ursäkta min uppdatering idag men jag har ju faktiskt börjat skolan igen nu och den + fritidsaktiviteter tar ju gaanska mycket av min tid, och så vill jag ju bara chilla också så ibland kommer uppdateringen bli såhär och det är inget jag kan göra åt. Hoppas ni fortsätter läsa min blogg i alla fall! ♥
 
Anyways, skoldagen var nice och chill, den började med idrott som var funfunfun, vi körde skeppsbrott! :D Alltså, det var första gången på länge som jag faktiskt verkligen försökte och blev varm and everything på idrotten, and it felt so good!! (excuse my svengelska) Längtar ihjäl mig till våren för då ska jag banne mig börja springa, för det ser inte ut som om jag kommer få ett löpband på ett tag, haha.. Efter idrotten hade vi kort SO-pass som var helt OK, sen hade vi svenska som även det var helt OK. Efter det var det ingen musik för vår lärare var sjuk, yay! :D Sen var det lunch, biffstroganoff - så himla gott! Efter lunch hade vi ett längre SO-pass då vi satt och anteckna en massa och så sist elevens val som faktiskt inte alls var lika hemskt som jag förväntat mig, lite kul faktiskt.
 
Förövrigt fyller min storebror hela 18 år idag!! Det är inte klokt vad tiden går fort alltså... Men grattis till honom igen iaf! :D ♥
 
Nu ska jag kolla på snooki & jwoww, första avsnittet på säsong två för någon snäll själ som bor i typ USA eller nå har laddat upp det på thepiratebay ♥ Som jag har längtat och lyckan nu alltså!! 
 
Här får ni en bild på mig idag:
 
xoxo
Swafrican Girl

http://rebeccq.blogg.se/

Hej sötisar! Har ni för lite bloggar att läsa igen? ;) Varesej ni har lite eller mycket att läsa tycker jag i alla fall att ni ska kolla in den HÄÄR bloggen! Den är jättefin och bra och tillhör en supersöt tjej som heter Rebecca. Klicka på bilderna nu så blir jag stolt!
xoxo
Swafrican Girl

Som ni kanske vet...

Hände det ju något jättehemskt i Hällefors igår, en lägenhet där en familj på 7 personer bodde började brinna. Alla deras ägodelar brann upp och deras son och bror dog när han försökte rädda deras hundar som tyvärr inte heller klarade sig. Resten av familjen slapp möta det hemska öde som deras son/bror och hundar mötte genom att dom hoppade ut genom fönstret. Deras 5 månader gamla dotter och syster räddades genom att hon kastades ut genom fönstret och fångades av en riktig hjältinna enligt mig! ♥ Alltså jag finner inga ord för det här, livet är verkligen sjukt orättvist och den familjen är så stark! Och alla otroliga människor som har hjälpt till också!  Men dom behöver stöd nu, och alla deras ägodelar är ju borta så dom behöver kläder och andra saker som behövs. Om man har något och bor i trakten får man gärna skänka saker till dom genom att först ringa Per Schmidt på 070- 822 11 40 och sedan lämna sakerna på församlingshemmet.
Tack för att ni läste! ♥
xoxo 
Swafrican Girl
 

9 Januari 2013

Hej! Kom just hem efter att ha varit en sväng på bibblan och ICA, jag lämnade ett par böcker och så köpte jag lite godis som jag ska tjocka i mig medan jag kollar på så blev vi svenska Hollywoodfruar ikväll! :D Jag missade ju premiären tyvärr, men det är ju minst lika bra att kolla nu. ;) Skoldagen började bra och kul men jag var så trött så efter någon timme ville jag bara heeem! Haha, och nu är jag hemma, kärlek till mitt hem ♥ Har ni några planer för kvällen? 
 
xoxo
Swafrican Girl
 

God natt!

Helloo!
Jag tänkte bara uppdatera er lite snabbt om några grejer. Nu är klockan snart tolv och jag borde verkligen sova men jag kunde liksom inte vända rätt på dygnet och jag är jättepigg, men snart blir det sängen i alla fall och så ska jag sätta på lite sleepymusic så somnar jag säkert snart. Jag ska bara fixa kläder till imorgon först och packa alla skolböcker och sånt. Ikväll har jag tjockat mig (hallå! sista lediga dagen typ ever så why not?), ätit chips, druckit saft och kollat på American Pie: Reunion :D Den var awesome! Lite sad though att det antagligen inte blir någon mer American Pie-film.. Liksom, det var reunion.. Aja, det var allt, nu måste jag verkligen packa och det där!
(fast alltså, terminen
 
xoxo
Swafrican Girl
 
& P.S. Jag har ett par kommentarer jag inte svarat på, sorry for that, ska försöka svara på dom imorgon! 
 
 
 

Skitkul

Hej allihopa, hoppas ni har det bra, det har inte jag om ni vill veta. Jag trodde att jag äntligen skulle få komma hem (don't get me wrong, det var awesome hos Malie) och duscha, tvätta kläder och ta fram saker till imorgon men nej, såklart skulle jag bli utelåst! Tur att det inte är kallt i alla fall så jag kommer nog inte frysa ihjäl, pissa ner mig gör jag dock kanske, yay :):):) Helvetes jävla äckelpissliv!
xoxo
Swafrican Girl

American Pie Maraton

Nu ska jag och Malie fortsätta med vårt lilla American Pie maraton, är på fjärde filmen just nu :D dom filmerna är asbra ifall det är någon därute som inte sett dom, och det var ett ganska bra tag sen jag såg dom sist så ja, det är ju kul :) Vad har ni för er ikväll?
xoxo
Swafrixan Girl

Just ätit "frukost"

Hej sötisar! Jag vaknade typ nyss för jag och Malie var uppe till sju imorse, haha... Nu har vi just ätit pannkakor, yummy! Snart ska jag kanske åka hem, vet inte än, måste bestämma miiig! Om jag åker hem snart blir det nog mer uppdatering men annars blir det nog inte så mycket mer uppdatering ikväll.
xoxo
Swafrican Girl

Efterrätt

Hej sötisar! Haft en bra kväll? Det har i varje fall jag, vi har ätit jättegod mat också! Lammstek med rödvinssås, potatisgratäng och sallad! <3 Dock tog jag inte bild på det, men chokladpuddingen vi ska äta till efterrätt som jag och Malie gjort själva tog jag i alla fall bild på. Kolla vad pro vi är!! 

xoxo
Swafrican Girl

Ted

Nu ska jag och Malie kolla på Ted tills det är mat :D
xoxo
Swafrican Girl

@ Malies Place

Hejhej! Just nu sitter jag hemma hos Malie vid hennes dator, vi gör inte så mycket just nu, men förhoppningsvis kommer vi väl på något att göra snart :D Jag kommer antagligen inte blogga så mycket ikväll så ha det bra! 
 
xoxo
Swafrican Girl

Sova snart

Hej! Jag har inte lyckats vända rätt på dygnet ännu som ni märker, onsdag kommer bli ett rent helvete, om jag ens går till skolan då.. I varje fall så ska jag ta och sova snart, och vakna ganska tidigt sen, klockan 11 ska jag vakna, eftersom jag på eftermiddagen ska hem till den här lilla goa ungen, Malie:
Där ska jag sova över idag och vi ska ha skitkul :D 
Jao, det var det jag hade och säga. God natt/God morgon på er!
 
xoxo
Swafrican Girl
 

Brokenhearted

Dagens låt!
See I've been waiting all day
For you to call me, baby
So let's get up, let's get on it
Don't you leave me brokenhearted tonight
 
xoxo
Swafrican Girl
 

Sooooooova

Nä fyfan, nu går jag och lägger mig! Är så jääävla trött, så räkna inte med uppdatering tidigt idag, haha ;) Jersey Shore var nice i alla fall, så ska lätt börja kolla på den där andra shoren när den börjar! :D Känner att jag kommer sitta ganska mycket framför TV:n nu i vinter/vår, snart börjar ju Top Model Sverige igen och så nåt nytt program med Maria Montazami och dom andra svenska Hollywoodfruarna, det heter typ "Så blev vi Hollywoodfruar", verkar skitkul! :) Aja, nu går jag och lägger mig. 
 
xoxo
Swafrican Girl

Jersey Shore

Hej sötisar! Just nu sitter jag och tittar på Jersey Shore eftersom simset tog sån tid och jag bara älskar snooki och jwoww! :D Såg även att det skulle börja en ny shore, kmr dock inte ihåg vad den staden hette, kanske ska börja kolla i alla fall?
xoxo
Swafrican Girl

SILICA

Något jag så himla gärna vill ha och verkligen behöver att kosttillskottet Silica, det stärker hår, hud och naglar. Jag har jätteslitet hår och både mitt hår och mina naglar växer jäääättelångsamt. Det enda jag inte riktigt behöver Silica för är min hud, den är ganska fin, inte helt felfri, men ganska fin! Är det någon som vet om tonåringar får köpa och bruka Silica? Jättetacksam för svar! ♥
 
xoxo
Swafrican Girl

Hej igen!

Förlåt mig ännu en gång för att jag uppdaterade så lite idag, eller ja, igår nudå eftersom det är efter midnatt. Ska inte hända igen! I varje fall så har min kväll varit bra, har drogat choklad och multivitaminjuice, skypat med Malie och som sagt, installerat om datorn. Så himla skönt att den är ominstallerad nu! ♥ Just nu sitter jag och chattar med Malie och ska snart installera Sims 2 för hade tänkt spela det inatt, hehee. Var aslänge sen jag gjorde det sist! :O Jaja, det var väl bara det jag hade och säga, skittråkigt inlägg jag veet haha, det ska förhoppningsvis inte heller hända igen :(
 
xoxo
Swafrican Girl

God kväll!

God kväll, sötisar! Idag har jag inte gjort så mycket, inte bloggat heller, förlåt för det! Just nu sitter jag i alla fall och tar bort saker och överför saker från min dator, hade tänkt att installera om den ikväll men har så galet mycket saker på den som jag vill ha kvar sen så dom måste jag överföra eftersom jag vill ta fullständig radering så datorn blir precis som ny. Ganska jobbigt, men jag ska nog ta en sväng ner till ICA och köpa nåt gott så det inte blir såå himla jobbigt ;) Hoppas ni haft en bra dag och ha en fortsatt bra kväll!
xoxo
Swafrican Girl

1, 2, 3

Okej, kunde inte vänta tills mitt hår torkat så det ser ju inte perfekt ut på den 3e bilden men det är ungefär så det ser ut just nu, bara att det ser mycket bättre ut irl och nu när det är mindre fuktigt :) Här får ni i alla fall före och efter bilderna:
Tycks?
 
xoxo
Swafrican Girl 

LYCKLIG TJEJ! ♥

Hejsan hoppsan allihopa! :D Jag är så jävla lycklig just nu för jag älskar mitt hår och jag är så nöjd och det här är tamejfan det bästa jag gjort på länge!! Och det gick så himla lätt, blev klar på typ en timme och det sved inte eller någonting när jag hade i krämen! Iiiiih, jag är så glad! :D Jag är nästan pepp på att börja skolan nu ju, tihi! ;) Då kommer jag typ gå runt och slänga mitt hår i folks ansikten för att det är så awesome, hahaha! Före och efterbild kommer när mitt hår torkat. :D 
 
xoxo
Swafrican Girl

One Last Goodbye

Hejdå krulligt hår!
See you in a month! ;)
xoxo
Swafrican Girl

H&M's Vårmode

Jag gick in och kollade på H&M och så hittade jag en massa våroutfits så jag plockade lite favoritplagg ur dom :)
Ganska enkla och classy kläder men ack så snygga! Vill att det ska vara vår nuuu!
 
xoxo
Swafrican Girl
 

TayTay Igen

Dagens låt får bli en med Taylor Swift igen, hehe, fast denna gång även med B.o.B. :) Här kommer Both Of Us:
 
Ever thought about losing it?
When your money is all gone and you lose your whip
You might lose your grip
When the landlord tell you that you're due for rent
And the grass so green on the other side
Make a nigga wanna run straight through the fence
Open up the fridge about 20 times
But still can't find no food in it
That's foolishness
And sometimes I wonder
All we care so much about the way we look
And the way we talk, and the way we act
And the clothes we bought, how much that cost?
Does it even really matter?
 
^ WORDS!
 
xoxo
Swafrican Girl

Hej!

Hej sötisar! Min dator har verkligen blivit helt skum, så det går inte att blogga på den, inte göra något annat heller på den för den delen... I alla fall, idag hade jag tänkt åka upp till Hällefors och köpa ansiktsmasker och sånt och lite godis (fuck being healthy, orkar inte med det just nu) för jag ska ha typ ett litet hemmaspa ikväll. Jag ska kanske rakpermanenta håret ikväll också, woop woop! :D Vad ska ni göra idag? 
xoxo
Swafrican Girl

Få en roligare och sötare spegel + ett bättre självförtroende

Att ha självförtroende och att älska sig själv är superviktigt, det har jag ju sagt i ett inlägg förut, men tänkte att det nog inte skadar att säga det igen. ;) Man får ju liksom inte självförtroende bara sådär, pangboom! Det kan ta ett tag, så därför tänkte jag ge er lite tips för bättre självförtroende då och då.
 
Ett av mina tips är att om du har en stor spegel, kan du i kanterna skriva olika bra/söta/peppande saker alt. på postitlappar på spegelramen oavsett storleken på spegeln. I spegeln kollar man ju sig nämligen ofta och tänker typ "Gud, vad ful jag är" men såsmåning om kanske ni börjar tänka rätt och inser att det som står på spegeln/lapparna faktiskt stämmer. Jag har skrivit saker på min spegel med mina kajalpennor och jag tror faktiskt det kommer funka. Min spegel blev i varje fall myycket sötare och roligare än den var förut! ;) Jag skrev en massa saker, men här är en av sakerna jag skrev:
 
xoxo
Swafrican Girl

Random Frågor

Hej! Jag har tråkigt så jag tänkte svara på lite random frågor som jag hittade på en blogg :)
 

1. Är du singel? Ja #foreveralone ;(
2. Är du lycklig? Nja
3. Är du uttråkad? Ja
4. Är du ledsen? Inte direkt
5. Är du italienare? Nope
6. Är du gravid? Nej
7. Är du full? Nej 
8. Är du en cooling? Klart! ;) 
9. Är du från Irland? Nej, men min man är :cool:
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Ja :')

~

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?  Ja
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja 
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? Ja
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Ja
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Nope
6. Har du haft en hemlig beundrare? Skulle inte tro det va..hahah
7. Är du kär? Ja :love:
8. Vill du gifta dig i framtiden? Absolut

~

1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon 
3. Katt eller hund? Katt
4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? Några få bästa vänner 
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Cola, lätt!
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Gud vilken svår fråga, båda!
8. Pengar eller lycka? Lycka 
9. Dag eller natt? Båda
10. MSN eller mobil? Mobil

 ~

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Ja, hahaha, sommarminnen... ;P
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort nåt du ångrar? Ja
4. Hoppat Bungee Jump?  Nej
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja, det har jag säkert, men bara vita lögner :) 
6. Ätit en hel tårta? Nej, haha :P 
7. Gjort bort dig offentligt? JA
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Nej... 
9. Gråtit när ett husdjur dog? Så in i helvete. 
10. Velat försvinna? Ja 

 ~

Vad såg du på tv sist? Kommer inte ihåg
Vems blogg läste du sist? Malies
Vad åt du sist? Choklad
Vem pratade du med sist? Mamma
Vem ringde du sist? Kommer inte ihåg
Vem messade du sist? Kommer inte ihåg
Vad läste du sist ”bok”?  Alltså jag har verkligen guldfiskminne, kommer inte ihåg det heller!
Vem pussade du sist? Mamma
Vem kramde du sist? Mamma
Vem bjöd du sist på något? Ingen aning
Vad köpte du sist? Ost & kex!

 

xoxo

Swafrican Girl


Inga bloggar att läsa?

Då rekommenderar jag starkt att du ska kolla in min bästa vän och sötnosen Alice Werdins blogg, hon uppdaterar ofta och med mycket bilder! Klicka på bilden nedan så kommer du till den och är totally awesome (fast det är du ju redan om du läser min blogg ;))
 
xoxo
Swafrican Girl

I Knew You Were Trouble

Dagens och Taylor Swifts (nya??) låt I Knew You Were Trouble är så himla awesome! Taylor Swift är så galet bra så det är typ inte sant, även fast jag aldrig riktigt har gillat henne. (men börjar lära mig att göra det!! :D) Fett synd att låten inte finns på spotify än, någon som vet när den kommer ut på spotify? För då kommer jag lyssna sönder den, haha ♥ Aja, här kommer den, själva låten börjar när det gått 2 min av videon:
Vad tycker ni om den?
 
xoxo
Swafrican Girl
 
 

God Eftermiddag!

God eftermiddag, guys! Hade egentligen tänkt att vakna klockan elva och jag vaknade faktiskt då men jag orkade inte gå ner från sängen, mår piss! Min förkylning blir bara värre och värre, wääh :( Jag verkligen hatar att vara sjuk! Fast jag tänkte faktiskt blogga lite tidigare idag, typ när jag precis vaknat men min dator vill inte samarbeta med mig, den börjar bli jättetrög! Vill ha en nyyyy! Idag har jag inga planer för dagen, orkar inte göra någonting speciellt, kanske blir att gå ner till ICA senare ikväll och köpa lite sjuklingmat och sen slå på någon bra film. :) Hoppas ni mår bättre än jag!
xoxo
Swafrican Girl

Borde egentligen sova

Men jag är inte trött, som vanligt! Och jag har för mycket att tänka på...
 
Don't say goodbye, look in my eyes
So that I always will remember
Frozen in time, always be mine
Baby boy you’ll be young forever
I’ll be over here, you’ll be over there...
 

xoxo
Swafrican Girl

Want & Need

Kör ett till sånthär "villha"-inlägg :) 
 
1: Fit me concealer, eftersom jag har foundationen och den är så bra så är nog concealern också bra så den vill jag ha. Behöver verkligen en concealer!!
 
2: Foundationsvamp, det blir så fult när jag applicerar foundationen med fingarna, och det ser ut som om dom typ flagnar när det är foundation på?! Så mycket bättre att applicera med svamp!
 
3: Veet hårborttagningscreme, verkar så mycket smidigare och skönare än att raka sig! Me like, want and need!
 
4: En ny bodybutter, jag har ju redan en men det är ju kul med lite omväxling ibland och så älskar jag verkligen bodybutter - det är typ guds gåva till mig :D 
 
xoxo
Swafrican Girl

BLOGGDESIGN!

Som ni ser har jag spenderat dagen med att göra en bloggdesign istället för att städa mitt rum, haha, men det är luugnt, städa kan jag göra nån annan dag innan lovet tar slut ;) Jag har prövat och ändrat hejvilt idag men nu är jag äntligen framme vid slutprocessen. Nu ska jag bara sitta och dricka mitt gula (hör och häpna, gott folk) te med honung i och göra klart dom sista grejerna. En header, kanske ändra bakgrunden, inte säker på om jag vill ha den nuvarande än och sen lite andra smågrejer. Har ni haft en bra dag?
 
xoxo
Swafrican Girl

Lyckat

Denise på nyårsafton: 2013 ska jag fan bli hälsosam!
Denise på nyårsdagen: Dricker ett glas cola och äter ett par saltiner med brieost på till frukost cuz
Haha, nejmen, det ska inte hända igen! Och det är väl okej, det är liksom fortfarande nyår, nyårsdagen hallåå ;) 
 
xoxo
Swafrican Girl

Jag vet nåt som inte du vet!

Får bli dagens låt, så jävla grym! Varför upptäcker jag att låtar är grymma så segt? :o Haha
 
xoxo
Swafrican Girl
 

God morgon!

God morgon allihopa, vakna relativt tidigt idag, duktigt va? :D (har vaknat på eftermiddagen dom senaste dagarna) Jag ska snart gå ner från sängen och borsta tänderna, duscha och dricka en varm kopp te i hopp om att det ska hjälpa mot min hemska förkylning som aldrig vill försvinna. Sedan ska jag stääääda! Har ni några planer för dagen?

xoxo
Swafrican Girl

2013

GOTT NYTT ÅR SÖTISAR! :D
Hoppas ni alla har haft en jättetrevlig kväll och att 2013 blir det bästa året någonsin för oss alla! ♥
 
xoxo
Swafrican Girl




13årig halvsvensk/halvmoca- mbiqansk tjej som älskar familjen, vännerna, att dansa, teckna, spela teater, läsa, skriva, mode, skönhet, musik och att sitta vid datorn. Kommentera gärna! xoxo

Kontakt: [email protected]